duminică, 11 aprilie 2010

Despre scrapbooking!!!
Astazi va voi vorbi despre scrapbooking. Navigand pe internet si cautant to felul de lucruri creative pentru copii am dat din intamplare peste un blog-blogul Anjei, o romanca pasionata de scapbooking-care ma fascinat si pe mine si ma "virusat" cu aceasta tehnica, pentru ca aceste scrap este chiar o tehnica.
Se pare ca la noi in Romania aceasta tehnica este mai putin cunoscuta, scrapul este originar din Grecia antica si este o arta. Aceasta arta este rapandita in multe tari ale lumii, cum ar fi SUA, Marea Britanie,Franta, Rusia, Polonia.

Structura unei pagini este urmatoarea:

-pozele;
-o scurta descriere a pozelor;
-denumirea paginii;
-inspiratie si imaginatie;

Vi se pare mult? Mie nu si imi place atat de mult incat am realizat si eu cate ceva. Ce mai vreau sa specific este ca scrapbooking-ul este de doua feluri:
-cel digital-care il imita pe cel clasic- si se paote realiza cu diferite programe: AdobePhotoShop,ScrapMax, etc.
-scapul manual, care imi place cel mai mult, pentru ca iti pune imaginatia si creativitatea in miscare.

De ce imi place aeasta arta? Pentru ca nu o sa mai tin pozele in Pc si o sa imi aduc aminte de toate momentele frumoase in care am imortalizat momentul.

Ei si iata si din lucrarile mele:

Un comentariu:

  1. Buna,

    De foarte mult timp vreau sa ma apuc de scrapbooking dar din nu stiu ce motiv, niciodata n-am apucat sa incep de undeva..pana acum. Abia zilele astea am comandat materialele de la Opitec,o sa incerc si eu acesta modalitate de a realiza albume foto creative si frumoase. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere